Ελληνικά
English
 

Εκδήλωση παρουσίασης του ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (Τετάρτη 29/5/2024, 19.00) 27/05/2024

Την Τετάρτη 29/5/2024 στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης zoom η εκδήλωση παρουσίασης του ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική στους τριτοετείς και τεταρτοετείς φοιτητές του Τμήματος Εφαρμοσμένης. Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα.

Το Π.Μ.Σ. λειτουργεί με αναμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών από το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 περιλαμβάνοντας τις παρακάτω ειδικεύσεις:

  1. Επιχειρηματική Πληροφορική (Business Computing)
  2. Ανάπτυξη Λογισμικού και Νέφος (Software Development and Cloud)
  3. Συστήματα και Δίκτυα Επόμενης Γενιάς (Next Generation Systems and Networks) (η συγκεκριμένη ειδίκευση θα προσφερθεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως)

Παρακάτω θα βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Παρουσίαση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική

Τετάρτη 29/5/2024 Ώρα: 19.00

19.00 Έναρξη – συγκέντρωση συμμετεχόντων

19.05 Χαιρετισμός και σύντομη παρουσίαση του Προγράμματος από τον Διευθυντή  κ. Φώτη Κίτσιο, Καθηγητή  του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

19.20 Φοιτητές και απόφοιτοι του ΠΜΣ μιλούν για την εμπειρία τους στο Πρόγραμμα

19.40 Ανοιχτή συζήτηση μεταξύ Καθηγητών του Προγράμματος και φοιτητών

20.00 Κλείσιμο της εκδήλωσης

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα ενημερωθείτε από το Διευθυντή του ΠΜΣ, Καθηγητή κ. Φώτη Κίτσιο για το πρόγραμμα και θα  έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με διδάσκοντες του ΠΜΣ, οι οποίοι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, για τυχόν απορίες σας που αφορούν τα μαθήματα που διδάσκουν. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και οι παρακάτω φοιτητές και απόφοιτοι του ΠΜΣ, οι οποίοι θα σας μιλήσουν για την εμπειρία τους:

1. Χρυσοχοΐδης Ελευθέριος, Lead  Application Programming Interface Engineer στην Chubb, Απόφοιτος του Τμ. Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική.

2. Σιταρίδης Ιωάννης, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής, Διδάκτορας του Τμ. Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική.

3. Μητρούλης Δημήτριος, Απόφοιτος του Τμ. Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική,  Project Manager στο πρόγραμμα Grow with Google, Krataion Consulting και Programme Leader στο MSc Digital and Social Media Marketing στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

4. Χατζηπαρασκευάς Γεώργιος, Απόφοιτος του Τμ. Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Μεταπτυχιακός φοιτητής ειδίκευσης «Ανάπτυξη Λογισμικού και Νέφος», Υπότροφος.

5. Βογιατζής Στυλιανός, Απόφοιτος του Τμ. Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Μεταπτυχιακός φοιτητής ειδίκευσης «Επιχειρηματική Πληροφορική», Υπότροφος.

Ο σύνδεσμος για την τηλεδιάσκεψη είναι ο παρακάτω:

https://zoom.us/j/97985847464

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

 


επιστροφή
Tessera - Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-Shops, Mobile & Tablet Apps